NR 513
Posted Saturday, 13 August 2011 ♥ 11:55 am ♥ 0 say Hello(s)
Hari ni best ;'>




Now I'm playing Cinta muka buku by Najwa Latif - my blog song 


Assalamualaikum

Pagi pagi Danial text tnya nak ikut dia amik Am tuition or tak so me me free me me agree haha. Pickup Am then balik teman Along pegi btho jumpa kawan then pegi Kajang balik tidur zzz" then dpt phonecall ..... 
blablablablabla ~

Okay hari ni merendek dengan Sopengg. Teman dia buat assignment. Tension jugak ouh tgok budak U buat assgnmnt muahaha :} then pegi taman tunggu dia lukis lukis. Main Macbook sopiee hihi <:) best sebab mcm mcm boleh buat then main webcam muka mutant bhaii. Muka wa paling pailang sekali ;p haha lawak gila. And can't wait nak tunggu gmba dari sopiepie.

So today berbuka mee sup , nasi daging and ayam masak sambal. Uhm delicious gila. Tenkiu mamah :* pegi surau dengan Afham then balik pun dengan Afham. Alip dtg rumah Am then sembang2 smpai lebam. Danial 
Megat semua ada. Lepas tuh Zain pulak dtg. Borak borak and ada something happen -..- kecoh gila. Balik terus online and now boredom !


Selamat Sahur :>

NynaRoslan



Me
My name is NynaRoslan, 18 yrs old, Kbye.



Kisah Silam