NR 501
Posted Wednesday, 10 August 2011 ♥ 8:06 am ♥ 0 say Hello(s)

Semalam
Maxis oh Maxis ~

Sopie call and cite pasal maxis. As ya know maxis nowadys sangat haremm hikhik not fr me but fr sopie. Dia guna bil and dpt call dari maxis kena bayar bil , the amount around 4++ something. Tefakk. Banyak kan ? If aku kena aku pun berbulu sebab dia kata dia tgok RM80 je so how come boleh cecah 400+ ? Pelik lah kan. So dia mcm bengang ah kan tetiba nak kena bayar bnyak bnyak. Membazir duit je tabur dkt org yg tak pndai nak handle bab bab camni. Agak2 lah kalau nak kena kan org. Bil tuh mcm lagi tinggi dari bil mak ayah dia.

Apa kejadahnya guna bnyk bnyk smpai melambung cmtu sekali. So dia dpt surat lawyer muahahaah ;p lagi lah berapi bulu ketiak weh. Bulan bulan puasa ni mmg Allah suka bagi ujian. And finally pkcik dia ckp tak payah layan surat tuh. Bayar berapa tah -..- lupa. Tapi sebagai org yg keje dekat syarikat besar besar ni tolong lah peka. Ni baru customer yg tak baran kena. Cuba kalau dpt customer yg mmg nak bertumbuk je kang mmg makan kaki lah cite dia wehh. Cuba keje elok elok. Org pun suka lol -..-

Watlek watpis :)
Sempoi baru lah syiokkk ~

Byebye ;)

NynaRoslan


Me
My name is NynaRoslan, 18 yrs old, Kbye.



Kisah Silam