NR 488
Posted Sunday, 7 August 2011 ♥ 1:54 pm ♥ 0 say Hello(s)
Kau try je tahan ape pun feeling yg kau rase tau ? Nnt lama2 kau akan normal balik. If kau nk nagis kau ngis je atleast lpas tuh kau lega skit. Terima dgn tenang even teruk. Aku tau kau kuat. Lek nyna nt ada org duakali gnda lg baik dari dia dtg utk kau :) no hallah. Aku pun syg kau :-)

Hm agak terukkan rasa dia ? Da la tgh happy tetiba down terus. Yeh pailang kan hebat :D ha yelah kot, ego rasenya tu kau kan kuat mane nk ngis sgt haha but lgi elok jgn ngis tau? Nnt buruk XD

Haha ala biaselah tu mainan perasaan ni mmg celaka skit -.- hm mmg xkn boleh weh, aku fhm kenapa even xblh nk ckp mcmane. janggal gila if kau bkak mlut pasl tu dkt dia. Atotott terharu mak nyah :'> xdelah, kan mcm kau ckp sekali da kwn sampai bila2 pun kwn kan? So mmg harapan ah aku nak tggalkan kau :)

Hahah mmg cuka betul -.- ohh, hm nyna kau pun pndai okay :) kau top3 dlm klas. Klau result still xmemuaskan kau repair bg lg lawa. Kau terror sej tpi dia sebaliknya. Masng2 ada kelemahan. Haha ala kau ni terharu skit pun xbleh gigit kang hahahah XD 

__________________________________________________________________

Above is from farah :)

Thankyu fr caring about me , me me loveyu farah :)
Once pailang , forever pailang hahaha. 

I hate tears :p 
Yeahh lets move on !

NynaRoslan


Me
My name is NynaRoslan, 18 yrs old, Kbye.



Kisah Silam