NR 484
Posted Saturday, 6 August 2011 ♥ 5:20 am ♥ 0 say Hello(s)
Salam ,

Hai pipol :> hari ni mama masak nasi ayam yummy plus org surau bagi bubur lambuk yummy lagi. But me me can't eat sebab tak boleh puasa kan so me me makan donut dulu hihi :p comel gila lah donut tuh. Thnks fr Mashitot teman pegi bazaar and yr mamah punya laksa uhm DELICIOUS ! Sedap sangat tehee tenkiu :*

So tonight no tarawikh , no mengaji and no no no no nananana. Tonight kena buat hw but malas malas. Lazy bone hahah XD around 1200am I've to mollow ma bradah tgt Damai Perdana. Diorg nak jamming -..- I want otp with ma nervous man :>

Ehm me me boringgg -_______- mamah ajak teman pegi beli kain aishh. #np janji by akim hikhik. Kinda love to this song. Tapi tak batak mana pun oh yeah I met Eyqa Muhsin just naooo at bazaarrr. Yu knw what dia dah BAM-BAM *tembam hahah. I still remember how we knw each addah. And me me love her :3

OUH gtg , mamah dah potpet daaaaaaaaaaaaaa
takecare :)


and do follow this link tq :*


NynaRoslan


Me
My name is NynaRoslan, 18 yrs old, Kbye.



Kisah Silam