NR 482
Posted Friday, 5 August 2011 ♥ 11:03 pm ♥ 0 say Hello(s)

BILA PENJAJAH DATANG -..-



Assalamualaikum dan salam muhibbah bedebah :D

Okayh hari ni dah masuk hari ke-enam umat islam berpuasa kan ? Alhamdulillah, Belum lagi dengar dekat berita org mati sebab puasa , pengsan sebab tak sahur. Tipu je XD hahaha kalau ada manusia mcm tuh mmg KASI PANCUNG jea baru dia tahu erti keinsafan sekali gus dapat ini makan dia ;p hahah

Taknak tnya ke hari ni kita sahur apa ? Tak payah tnya sebab dah kompem kompem tkda sape yg nak tnya puih. Tadi bngun nak sahur then masuk toilet buat apa yg patuh and yeahhh lalalala ~ nyanyi lagu malaysia jaya. Tak dapek lah den nak pose. Cat merah dtg menghiasi spender kelabu taik hanjing saya XP #okayitutipu

So how how lepak dengan kawan jap. Around 10 balik rumah makan roti text dgn sopie. Ckp pasal birthday fuhh sape yg sambut birthday time raya mmg best hahaha ;p dpt duit raya bnyk heh. Tadi my mamah balik sambil dlm kete penuh carpet hahah , ada 3 carpet woot woot. Semangat raya betul -,- 

Lepas tuh abah balik bawa buah oren zzzz' kbai tak suka hahah. Mlam ni nak kena follow along and angah pegi jamming. Pkul 0100am O,o watafeshuing. Mmg gila lah kan. Ah mcm mna nak otp ni hikhik <: takpe ada time harharhar. Ish tak selesa lah kalau pms ni. Rasa mcm haih tak suka !

And here me goooooo ;) 
nak study jap tata 

NynaRoslan




Me
My name is NynaRoslan, 18 yrs old, Kbye.



Kisah Silam