NR 478
Posted Friday, 5 August 2011 ♥ 12:28 am ♥ 0 say Hello(s)




Ouh ada satu lagi story !

Semalam tetiba blackout -,-" pehh lama gila , before 1000pm dah blackout then melangak mcm langau dekat dlm rumah. Nyamuk buat fiesta , konsert gig bunyi nyamuk berdesing dekat kiri kanan telinga. Nyet nyet lepuk tau lah kau nyamuk ! Patu nak buat gigitan cinta dekat org HAHA *ayat cam cibaii. 

Around 0330am baru ada letrik balik. If tak ? Mmg hari ni skip sekolah lah cite dia kan :) best jugk tkda letrik. Dpt main lilin dengan adik then otp dengan Firdz. Lama lah jugk. Bnyk cerita dia cerita. Lama tak keep in touch ewahh XD ouh kay penat bhaii !

NynaRoslan


Me
My name is NynaRoslan, 18 yrs old, Kbye.



Kisah Silam