NR 473
Posted Wednesday, 3 August 2011 ♥ 10:47 pm ♥ 0 say Hello(s)
Assalamualaikum

Howwa yuu ? ;p
So hm pasal hari ni ? Sorry if wa post panjang lebar. Malas nak update sikit sikit (: balik sekolah tadi baring then plan dengan manja nak pegi bazaar. Lepas solat asar pegi rumah manja. Weng weng mcm minah wempittszzz terkenal hikhok ;p

Smpai prima tgok bazaar not bad , org tak ramai umm yummy bila tgok makanan bnyk ;) so wa beli kek batik pulut manis air teh bunga and air soya. Jlan jalan ringankan perut dengan manja hahah. Tetiba hujan zzz" mmhg best. Wa risau gila dgn motor takut helmet basah bhaii ! Duduk dekat bwah khemah org jual air nampak zainal haha sopan gilaaa nyah (y) then sopie call. Hihi dia bawak payung tapi payung dia style smpai tak muat 2 org. Mmg ngam badan dia jelah XD

Ke hulur ke hilir mcm lipas cari air soya lepas tuh masuk bawah khemah org jual makanan balik. Thnkyou lah sopie (: balik dgn manja around 0645pm dlm hujan sumpah wa kata best. Naik motor mandi hujan dah mcm hero malaya ! Wa kan amarika ;p hahaha , balik rumah mandi berbuka solat ngaji then pegi tarawih dengan Afham. Buat 8 rakaat je sebab ada tazkirah dari pegawai tabung haji.

Ni yg mmg wa bengang tahap cipan !

Masa solat sunat tarawih tgah berjln. Budak budak taman aku ni yg LELAKI pegi main mercun. Kay nak main tuh boleh tapi biar bertempat lah kan. Korg tuh dah habis sekolah dah pun , paling muda pu mybe form4 or 5. Takkan otak still kat kepala lutut ? Nak kata mak bapak tak ajar payah jugak sebab korg pun dah betul betul jadi manusia. Senang cerita korg ni kategori biadap lah sebab tak reti nk hormat org yg tgah solat. Imam pun terganggu APATAH lagi dengan atok nenek pakcik makcik yg ada latah ? Korg takda ADAB ! Sorry lah kalau aku kurang ajar. Dah masuk 3 hari asyik mcm ni. Mmg biadap lah kan.

Tolong lah ubah perangai , kesian dekat atok nenek yg tak larat gagah kan diri pegi surau sebab nak menghayati ramadhan tapi korg ? Layan NAFSU !

BYEEE !

NynaRoslan


Me
My name is NynaRoslan, 18 yrs old, Kbye.



Kisah Silam