NR 462
Posted Saturday, 27 August 2011 ♥ 10:16 pm ♥ 0 say Hello(s)
Dating w ---> Mashitot





Lahabau ;/

So hi today kelua pegi mines dengan Mashi :> nk cari kasut punya pasal hihi last last kasut beli dekat kajang. Warna hitam jugakkkkkkkkkk ;/ mashi pun wrna hitam trolololo ~ 

Serious shit kasut takda bnyak pilihan , sumpah tak tahu kenapa aku dengan Mashi cerewet nak mampus mmg kalau ada senapang dua dua dah kena shoot baik punya dengan tauke mines tuh kan -..- kaki lenguh nak mmpus berjalan sana sini and ehem terserempak dengan Wak Wak ^^ hahahah tapi sayang aku spoil haishh nvm then. Lepas tuh melilau cari kasut lagi

Tak jumpa , kitaorg beli chocolate chip and baju je dekat mines and yeah me me pms again ! O,o wattahell lah kan tetiba dtg lagi , so kena ganti puasa 8 HARI ! Mak aihh elok elok 5 kena up --> 3 mmg syiokkk lah cite dia kan -______-" smpai mines bnda first beli kotex hahah mcm bangang tapi takpe ada hikmah sebenanya (: 

So tenkiu to Mashi yg sanggup teman melilau cari kasut , bnyak kedai kita masuk tapi semua tak melekat dekat hempedu so me me beli dekat kedai topup ;P Mashi pulak beli kat mana tah lupaaaa -,- and yeah berbuka dekat rumah Mashi , daging sumpah yummy gila hikhok <:

Tata 
NynaRoslan






Me
My name is NynaRoslan, 18 yrs old, Kbye.



Kisah Silam