NR 464
Posted Sunday, 28 August 2011 ♥ 12:01 pm ♥ 0 say Hello(s)
Ikhlas dari Hati yang suci lagi wangi :>


Maaf mata saya mcm terpenyek - tak sihat lagi XD

Assalamualaikum

Eh kawan kawan , sedar tak sedar hari raya tinggal lagi 2/3 hari je lagi kan ? Awh serious ramadhan tahun ni rasa sekejap sangat. Semoga amalan yang dilakukan pada tahun ni diberkati Allah yg maha esa yee :)

Bila cakap pasal raya ni ramai yg mula membusykan diri dengan kelengkapan hari raya. Yg laki dengan sampin nya , songkok , t-shirt , kemeja and etc yg perempuan pun tak kurang hebat dengan kebaya , jubah , blouse , skirt , jeans , pashmina && bnyak lahhh hahah :P so kawan kawan dah beli belum barang untuk berhari raya ? Kompem kompem dah kan ? Almaklum lah raya lagi 3 hari :)

Macam Nyna tahun ni raya mungkin tak berlebih lebihan kot , bukti nya Nyna cuma ada sepasang baju kurung sahaja walhal hajat dlm hati nak 3 - alang alang dah tiga boleh lah pakai untuk hari graduasi sekali tapi sayang akibat nafsu raya tuh dtg agak lmbat so baju kurung yg Nyna nak bnyak dah soldout -.-" mkna nya nanti Nyna kena cari after raya lah baju utk graduasi and mlm amal plus trial pun dah memunculkan taring kan haha cuak nyaaaaaaaa :3

Beraya dengan buku lah jawab nyaaa Nyna

Okay lah di sini Nyna nak susun 20 jari termasuk jari kaki untuk memohon maaf dan ampun kalau kalau Nyna ada terguris perasaan , terngumpat , terkata , termaki hamun , terkorek hidung , tergaru punggung and semua yg 'ter' dekat kawan kawan semua. Manusia tak pernah lari dari kesilapan :) semoga diampunkan lah yee. Doa kan Nyna boleh jawab trial and doa kan kesihatan Nyna tau kawan kawan (:

Maaf sekiranya Nyna tersombong atau menyakitkan hati nurani kawan kawan :P

Nak pesan ni :

- Balik kmpung nanti jangan lah happy sangat kang ada yg hangus kena meriam ;p
- Pesan dekat ayah bawak kereta elok elok , berhati hati dijalan raya
*biar lambat asal selamat weee ~
- Jangan lupa sembahyang raya ! Penting hihi
- Makan lah lemang and ketupat bnyak bnyak * setahun sekali kan
- sape sape yg berbaju purple tuh mmg boleh kawteam dengan Nyna 
- Raya raya jugak , to spm candidates jgn lupa study fr trial hihi ;P *termasuk aku lah derr
- Semoga tahun ni membawa seribu makna dalam hidup kita semua 

InsyaAllah Aminnnnnnnnnnnnnnn :3

video

Vid ni main main je ;P
Time ni kitaorg ada persembahan fr hari koko. Time tgah tunggu giliran tuh apa lagi ajak lah minah 2org tuh memekak sekali ;) Nyna yg tgah tgah and yeah sorry lah kalau nampak mcm dedik ~ 
Ouh yang kiri nyamuk and kanan hajar
Me me still like it muahaha :) 

*serious rindu time ni c; 
suara macam hanjing dont worry silakan -----> kutuk ;P

Happy Raya and Happy Merdeka guys 

Merdeka Merdeka Merdeka ---> bulan 12 baru Nyna merdeka ;P

Lastpost
NynaRoslan



Me
My name is NynaRoslan, 18 yrs old, Kbye.



Kisah Silam