NR 462
Posted Monday, 1 August 2011 ♥ 10:31 pm ♥ 0 say Hello(s)
Salam :)

Hai bloggie. Ehm hari ni ok lah hahaha 1st day puasa best. Tak rasa lapar tapi nak dekat berbuka dah petang petang tuh mmg perut sakit balik -,-" sopie ajak kelua after dia habis class. Teman dia pegi hospital kajang. Lawat kawan dia and yeah kesian nya dekat Nazmi ;< kaki dia teruk sangat plus mcm kesian gila lah. Curse yu yg langgar nazmi ! Then ada org tak betul dekat hospital. Otak kiri dia hilang apa tah -..- 

Lepas tuh pegi bazaar , sopie suka nyanyi ahahah XD tapi lagu lagu tuh semua dah selalu dengar. Awie rafael punya lagu special sikit (benci) bhaii , and yeah pegi bazaar pun kejap je. Jumpa appin :D balik patu ngntok zzz" sumpah ngntok bila masuk kereta sopie , air-cond lain mcm hahaha (:

Nak baca sejarah and buat modul agama tata
Oh malas nya nak menaip. Kbye

NynaRoslan


Me
My name is NynaRoslan, 18 yrs old, Kbye.



Kisah Silam