NR 459
Posted Saturday, 27 August 2011 ♥ 8:07 am ♥ 0 say Hello(s)
Salam Pretty Ladies 


Happy Birthday 
Jamilah Abu Bakar 

Tak pernah kenal tak pernah rapat tapi sekali dah kenal sekali dah rapat Tuhan je tahu betapa sedih nya bila nak pisah kan ? :3 kita lah teman dalam camp yg paling riuh kalau bab nak nyanyi lagu semangat selangor kan ? HAHAH , goodluck Mila. Kak Nyna sayangggggggggggg Mila tom tom bak <: 

Selamat Hari Jadi woot woot 

Kita jumpa masa Mila form2 - kita kebudayaan dikir barat , kita berambus masa Mila form4 - kita kebudayaan dengan warisan ewahhh ~ Nice.
Buat yg terbaik fr Selangor in koreksional - nextyear ! Jgn lupa kitaorg muehehe
Selamat Hari Raya Aidilfitri sayang 



Happy Bornday
 Farhana Mohamad 

Hello pretty bambam <: yeah sama mcm Mila , kita tak kenal before this. You add me I app you , we chat chat , we wall to wall and now poppp we're bestfrind even jauh trololololo ;P but nahh its okay , jauh tak bermakna kita tak boleh berhubung kan haha XD Nana teringin nak jumpa Nyna kan ? Tunggu jet peribadi Nyna siap kita jumpa kay kay (:

Btw Pretty girl , Happy Birthday. May Allah bless you , goodluck SPM - nextyear hikhok. Don't frget me yabedabeduh ;P okay I love you hihi :3

________________________________________________________________

"Birthdays are good for you. The more you have, the longer you live"



NynaRoslan





Me
My name is NynaRoslan, 18 yrs old, Kbye.



Kisah Silam