NR 470
Posted Wednesday, 3 August 2011 ♥ 3:20 pm ♥ 0 say Hello(s)

Yang tak pernah jemu


Even dorg biul
Even dorang banyak tidur
Even dorang mcm tah hape hape
Even dorang bangang 
Even dorang poyo
Even dorang jalan kengkang
Even dorang selalu pegi bilik disiplin
Even dorang selalu gelak kan org
Even dorg selalu digelakkan
Even dorang tak berapa sempurna di mata korang

TAPI ....
Dorang sentiasa sempurna di mata aku :) 

Pelik kan ? Sebab korg tak tahu apa itu erti kawan. Yeah mybe aku bukn bff dorg and mybe aku bukn yg terbaik nak jadi kawan dorg tapi pernah korang rasa apa itu keikhlasan ? Aku admit dulu aku caci dorg aku benci dorg and aku mengata dorang tapi Allah itu maha kuasa ! Dia mampu mengubah semuanya. Walau sebesar zarah sekali pun.

Mungkin aku dulu kurang ajar
Mungkin aku dulu laser
Mungkin aku dulu cerewet
Mungkin aku dulu jahat
Mungkin aku dulu memilih kawan
Mungkin aku dulu nak semua sempurna
Mungkin aku dulu sombong
Mungkin aku dulu tak layak nak damping dgn dorang

TAPI ....
Dia tunjuk kekuasaan dia ;)

Kita jadi kawan even aku pernah ada rasa benci dekat dorang. Aku tak salah kan korg tapi aku menyesal sebab penah benci dorg. Jgn sangka org yg kita benci org yg kita caci lah akan jadi kawan baik kita satu hari nanti. Same goes to me. Apa yg jadi dekat aku mcm kena batang hidung aku balik

Mungkin dorg tak salah kan aku
Mungkin dorg taknak sakitkan hati aku
mungkin dorg tak kisah pasal benda itu

TAPI ...
Dia menyedarkan aku <: 
aku terasa kecil je. 

Dorang selalu ada bila aku ada masalah
Dorang selalu ada bila aku sakit
Dorang selalu ada bila aku susah hati

Dorang tak pernah marah aku
Dorang tak pernah caci aku
Dorang tak pernah tarik muka dengan aku

Dorang selalu buat aku senyum sipu sipu
Dorang selalu buat aku terbahak bahak
Dorang selalu buat aku jerit mcm gila

Dorang selalu bagi semangat bila aku jatuh
Dorang selalu ada bagi aku happy bila aku sedih

Beruntung nya aku tapi tak nmpak dengan mata hati. Buta sungguh aku ni. Terima kasih Ya Allah

Biar dorg kena hina
Biar dorg kena caci
Biar dorg kena perlekeh
Biar dorg kena semua nya

Tapi bagi aku dorg tetap yg terbaik ;) 

Dorang selalu risau pasal aku
Dorang selalu tanya mood aku
Dorang selalu nak jadi telinga ke 3 ke 4 utk dengar cerita aku
Dorang selalu ringan mulut nak gelak bila dengar lawak aku
Dorang sealu rajin perah otak nak tolong settlekan problem aku

DORANG TAK PERNAH BOSAN DENGAN AKU !

sayang korang Bal & Zat ;-*


Even kau mcm tuh kau tetap best Bal
Even kau cina kau tetap islam dihati aku zat hahaha

 aku taknak kau nangis 
aku nak kau happy
aku tak suka tgok kau sedih
aku nak kau gelak je setiap hari

kau kena jaga kesihatan kau
jangan sakit lagi
jaga waktu makan
aku risau pasal kau

# Iqbal
# Izzat 

Yee aku untung punya org yg caring mcm korang ;P

Kalau aku sakit korang nak lawat aku dekat hospital tak ? ;>
Mestilah nak kitaorg bawak coklat banyak banyak dekat kau :D
Korang memang sayang aku 
Mestilah

* me
# bal & zat

*pedulikan mulut orang (: belum tentu dorang perfect !


NynaRoslan



Me
My name is NynaRoslan, 18 yrs old, Kbye.



Kisah Silam