NR 544
Posted Thursday, 25 August 2011 ♥ 2:31 pm ♥ 0 say Hello(s)
Assalamualaikum & Hi pipolll !




So hi hihi :D

Okay this pict dapat frm Ilham :> hihi comel tak well I knw comel muahah perasan much. So mula mula mcm taknak masuk tapi tetiba nak join macam Farah cakap "we're not into THEM" sebab dekat sekolah mmg ngam dengan Fariz , Am , Fuad and Danial tuh pun sebab sekelas yg lain mmg tak -,,- btw thnks Fariz ajak join kau punya vid. Vid ni act buat utk pertandingan video hari kemerdekaan so Fariz cuba nasib hahah :D 

Hope ada la chance kan ehem <: dah lah tak pndai nak berlakon hahah ! credit to Farah sebab post dekat blog kalau tak mmg tak teringat nak post this vid walaupun hanya BEHIND THE SCENE <:

Thank you guys :P
you're the best hikhok ----> the vid awesome !





Serious even kitaorg mcm ala ala ala cika ciko tapi kerjasama tuh hihi ~ phew . Walaupun the sec day I was bammm in Wahid's car sebab capek bangett tapi still try to give the best <: and yeah InsyaAllah ada lah hasilnya aminnnnnnnnnnnnnnnn ~

Enjoy the vid :P 


Special thanks to :

Fariz Ameeny Wahid Fuad Danial Ilham Farah Fakaruddin Aiman Faiz Sopia :>
And oh my name in this vid is Mak Nab ;P

Tudung hitam tuh saya :)

Farah's blog ---> Farah Ihsan


Me
My name is NynaRoslan, 18 yrs old, Kbye.



Kisah Silam