NR 445
Posted Saturday, 30 July 2011 ♥ 9:19 am ♥ 0 say Hello(s)
Hi all ;)

Yesterday ikut angah pegi main futsal :) best bosan mcm lahabau. Kejap melangak nasib ada sopie call hahah. Tenkiu bradahhh ! Then masa tengah otp tetiba ada org lari lari kelua dari tmpat futsal and ada sorg dtg naik motor tolak tolak laki yg lari tuh. Dorg mcm nak bergaduh lah. Kay that time mmg sumpah aku kecut sebab time tuh tgah ckap pasal gaduh dngan sopie then tetiba hamik kau bebetul ada org gaduh.

Ramai gila tolong settlekan. Between dorg takda yg nak mengalah haishh menakutkan lol kalau tgok org laki besar gaduh ni. Dah macam Cheras Gangster dah hahaha ;p kay skip skip skip. Around 0100am balik zzz" terus tidur tak ingat dunia. So my phone rosak sebab benda yg tak masuk akal and padan muka yeayyy ! Now guna phone adik je sheshh

Ohkai byee

NynaRoslan


Me
My name is NynaRoslan, 18 yrs old, Kbye.



Kisah Silam