NR 443
Posted Friday, 29 July 2011 ♥ 4:31 am ♥ 0 say Hello(s)
SENTAP














Ouh hai , hari ni hari koko :)

Best hihi , ada banyak persembahan even hujan sekalipun the event went well ;D dari pukul 0530am hujan lebat tanpa henti zzz" sampai sekolah pun tgok dataran hampeh je sbb mmg sah takkan dpt buat persembahan sentap semua. Start with ucapan blablabla , koreksional HEBAT ! ILOVEYOU korek hihi ;'> and Azrul our ketua platun dapat anugerah Tokoh Kokorikulum. Congrates Azrul. Tak sia sia kau aktif dari form1 aite. So esok kena pegi sekolah nak ambil sijil and semua hadiah yg kita org dpt fr anugerah koko ;p

Sepatutnya our group kena buat persembahan pertama but tukar jadi last -,- around 1225pm baru kitaorg buat hihi and the best part is semua saujanarian dtg tgok kumpul depan foyer B , aku umam and kamarul tnggu dekat celah celah org ramai sebab kitaorg drama. So yg buat sentap lari dulu serious cantik ;p

Then after sentap , simulasi *drama pulak. Masa latihan aku banyak gelak and tak serious but tadi mmg muka garang hahaha plus nak tergelak sebab kasut Bear tercabut masa sentap and Umam jadi maknyah ! Kay blablabla kitaorg buat gerakan asas then tumbukan jep lepas tuh lari kelua , Semua org tepuk. Seronok sebab ni last persembahan kan. After ni dah byebye-sentap dah ;)

Thnks to Cikgu Husaini yg banyak support. Kamarul yg tahan kerenah kitaorg. Even kita semua ada banyak perselisihan faham and tak puas hati antara satu sama lain. Kita tetap the best among the best sebab ? KITA TAHU SAPA KITA and koreksional mmg mcm tuh ;p so harap nextyear akan jadi lebih more powerful than this year.

Ehm nak blah , gmba banyak dekat Fatin trlalala so nanti nk mintk :) teheeh
Byebye


NynaRoslan


Me
My name is NynaRoslan, 18 yrs old, Kbye.



Kisah Silam