NR 437
Posted Wednesday, 27 July 2011 ♥ 11:45 pm ♥ 0 say Hello(s)

Tenkiu SOPIEEE ! 

Ouh semalam hikhik , masa balik sekolah sopie amik balik naik kereta ;) janji nak lepak punya pasal kan , naik myvi oren huahuahua -,- then pegi rumah appin takda org. Appin keluar merayap ahh kecoh. Dah lah lama tak jumpa heshh. Then jalan jalan punya jalan sampai prima. Dengar lagu , tgok video plus gelak gelak lagi mmg haiyaa sopie gilaa maa ! Hahaha

Around 6 lebih tuh ronda ronda dekat Taming , nak pegi minum tak boleh aku puasa kan -___- so melangak lah dlm kereta. Dia ingat rumah aku dekat prima. Tgok video cute dekat phne dia ulala comel gila kucing tuh gelak hahaha XD Masa smpai satu tmpat jalan lengang hihi --

* Best ke bawak kereta ?
# Best , boleh lah
* Ouh 
# Nak ke ? 
* NAK NAK NAK *excited bhaii !
#Tukar tempat


.....Terus kelua kereta tak tutup pintu *excited en ;p

* Dah
# Ok blablablabla (ajar mcm mana nak bwk)
* Okay hihi best gila

 .....muka dia cuakkk !

Okay tertekan minyak then dia tarik brek tangan apalagi tersentak gila dlm kereta. Terkejut bhaii ! Fehh tapi takpe syiokkk ;p yelah first time bawak kereta. Then bawak punya bawak smpai area rumah Mashitah dia suruh bawk , kay tahu tak pndai bawak -____- mmg amik side gila kentang ! Smpai smpai call mashi then dia kelua patu dia terkejut hihik <: kita boleh bawak kereta yippie !

Bangga lah kan *sukahatiakulahderr


Sopie cakap kalau dia ada time dia nak ajar lagi kot kot kot kot !
Yeay yeay yeay , sopie baik. Sayang sopie HAHA !

NynaRoslan


Me
My name is NynaRoslan, 18 yrs old, Kbye.



Kisah Silam