NR 419
Posted Thursday, 21 July 2011 ♥ 2:47 am ♥ 0 say Hello(s)
Quick post hikhik ;>

Senin : Umm takda bnda best , penyampaian hadiah , hadiah , hadiah and dengar ceramah hulawehh lama gila -,- then ada budak Italy nak masuk Saujana harharhar.

Selasa : Pengetua perkenalkan budak Italy. Nama dia aku lupaaaaaa tapi bunyi mcm "CIA CIA CIA" and yeah muka dia sangat matured. Budak laki ckp muka dia mcm mak org , eleh biasa lah tuh dohh ! Matsalleh muka mmg nampak matang lah -,- then ada raptai mmg penat plus ada taik kucing tepek merata rata , sape pijak mmg nasib badan HAHA ! Puasa and berbuka makan cili potong ;p

Rabu : Umm training kawad weh penat gila almaklumlah gemukkan haha ! Main main dengan budak kadet then buat persiapan terakhir , cik Amir pun dtg tadiii :O serious terkezutt macam mak datuk O,o ehm buat latihan sebelah KRS kay bosannnn HAHAH ! 


Raja Ezzat (DAIM) , Muiz and ME ;P


Meet Umam and Lokman , they're awesome hikhik ;D


Sheila Daa boomb ;)


My class monitor - Bond !


Ouh Imma so inlove with his face , macam DAIM ;P hahah *tang tahi lalat tuh


My classmate , Izzat Cina - dia just boleh cakap mandarin jea ;p

Then balik tuh pegi lepak dengan Kak Mey and Kak Syida , Ilovethemshomuch ;p muah muah ;* serious diorg jea yg sayang aku as their sis lah kan HAHA ! Kay dnt frget me , aiyellwaii !

This is kak memey c:




And this is my Syidong ;p





AND AND AND 3 of US (;










KHAMIS ? 
ANOTHER POST !

babai
 xo


NynaRoslan






Me
My name is NynaRoslan, 18 yrs old, Kbye.



Kisah Silam