NR 401
Posted Friday, 15 July 2011 ♥ 10:45 pm ♥ 0 say Hello(s)
Hi pipol ;)

Today is sabtuday yeay me ;) pagi pagi dah bangun muehehe XD actually today ?  No plans but semalam Kamarul telefon suruh dtg sekolah and yeah nak taknak keni pegi jugak lah kan muehehe ;) so semlam pening lagi and me donno why asyik pening. Tak tahu lah hari sukan nanti mcm mana. Ehm pagi tadi bngun bila Kamarul call and me said dah nak gerak sekolah padahal baru BANGUN maa , selamat dia call tanya kat mana buat nya dia tak call ? Mmg tak pegi sekolah lah cite dia -,-

Datang sekolah buat sejarah , kamarul cerita pasal Syi atototot :P sweet jea hahaha , biasa letteww org couple kan okay now tgah melayan Saufie Azlee merepek mencarut dekat fb. Sumpah otak dia gilaaaa ! Topik kitaorg pasal roti boom tapi melalut ahah XD okay bye

Boringpost
NynaRoslan


Me
My name is NynaRoslan, 18 yrs old, Kbye.



Kisah Silam