NR 395
Posted Thursday, 14 July 2011 ♥ 8:46 am ♥ 0 say Hello(s)

Here we goooo ;)

HAPPY BIRTHDAY 
MUHAMMAD HANIF SHUKOR ;)
14 July 1994 

Aneppppppppppppppp aaaaaaaaaaaa miss kau miss kau , bila nak balik ? Serious rindu nyah haha. Sorry time sch break masa tuh tk dpat nak meet aku balik kmpung. And yeahh do takecare weh. Even kau dah tak rapat but still kau ingat aku kan. Mcm mana lah boleh rapat haa ? After kita gaduh besar lastyear kan ? Kau mintak maaf then hujung tahun kau ajak aku keje pizza dengan kau and muehehe kau senior aku lah kat sana kan. Aku pecah kan gelas jug semua kau tolong backup , mmg kau baik lah :) selalu buat lawak bila aku takda mood and thnks sebab ajak aku keje sekali.

Aku ingat kau sekolah sini lagi tahun ni tapi tak ;/ takda lah org yg nak membahan aku kan ? Thnks call aku. Rindu kau hahaha , aku tahu kau sekarang bukan yg dulu yelah bak kata kau 'manusia kena berubah , mcm tuh jugak aku' yee betul betul so kekal kan kay ? Haha , aku tak tahu nak bagi apa kat kau takpe aku tunggu kau balik sini then after spm kita keje pizza kajang sama sama lagi kay ? Hihi ;>

Takecare anep , goodluck spm and aku sayang kau

NynaRoslan


Me
My name is NynaRoslan, 18 yrs old, Kbye.



Kisah Silam