NR 386
Posted Sunday, 10 July 2011 ♥ 2:29 am ♥ 0 say Hello(s)
3 HARI TAK CUKUP !

Salam ,

Baru jea kelmarin text masa kau otw balik Ampang
Baru jea semalam text masa aku layan futsal
Baru jea semalam otp aku buat SS
Baru jea tadi text cakap pasal projek kau

And baru jea terasa yang 3hari tak cukup. 

Seminggu sekali baru aku boleh text kau 
Seminggu sekali baru aku dapat text dari kau
Seminggu sekali pun payah aku nak dapat text dari kau
Seminggu sekali aku tunggu ----> takda
Seminggu sekali aku tunggu kau balik tapi ----> TAK 

Dua minggu dalam sebulan baru kau balik
Dua minggu dalam sebulan baru boleh text dengan kau 24/7
Dua minggu dalam sebulan baru boleh otp dengan kau
Dua minggu dalam sebulan baru boleh text lama lama dengan kau

Kau tak rasa ke aku macam haih ,
Aku penat menunggu

Setiap hari aku tunggu kau
Setiap hari aku tengok gamba kau
Setiap hari aku baca text kau
Setiap hari aku tengok nama kau ;)

Bila on fb , page kau aku bukak dulu
sebab ----> aku rindu , kau mana tahu 

Aku dah boleh tunggu , macam lagu tittle lagu Rossa - Ku menunggu :)
Aku kan tough hahaha

Bila text kau sumpah rasa excited 
Kau tahu kan kita dah lama kenal
Almost 3 years old and apa yang paling aku bangga

Kau tak pernah buat aku marah
Kita tak pernah gaduh

Kau suka buat lawak 
Aku suka buat kau gelak 

Hahah kau gila
 Tapi kata aku sewel

Terima kasih Shibeng , kau mmg cam ----
Kau sayang aku sebab aku pandai buat kau kentut 

Aku sayang kau jugak sebab lawak kau mcm bangang ! 
Ok aku rindu kau , 

Aku tahu kau pun sama juga XD
Kau mana boleh kalau takda aku kan 
Aku ni kannn -------->






-----------------------------> SUPERPOWER kau ;) 

Ily ;3

SuperNyna


Me
My name is NynaRoslan, 18 yrs old, Kbye.



Kisah Silam