NR 364
Posted Thursday, 7 July 2011 ♥ 12:04 am ♥ 0 say Hello(s)

Assalam , hai :)

Dah lama tak update , around 4 days aite ? Yeah malas plus byak keje sekolah nak kena buat and cikgu pulak nak folio hntar in this week. Tekejar2 aku buat folioooo seni -,- its hard maynnn. Jgn ckp seni senang okay ! 

Then hari isnin plan nak lawat Wan since dia kena tahan wad sebab usus dia problem but tal jadi sebab ada hal and yeah finally hari selasa pegi lawat dia ;) okay dia dah semakin ok Alhamdulillah. Selasa lompat jauh , aishh tak dpat nak buat yg terbaik -,- its ok Nyna at least dah cuba hahah. Rabu pulak tkda pape. Takat kawad jea lagii lah haihh -- zzz

Ok tahu post ni bosan. Baii

SuperNyna


Me
My name is NynaRoslan, 18 yrs old, Kbye.



Kisah Silam