NR 361
Posted Sunday, 3 July 2011 ♥ 6:49 am ♥ 0 say Hello(s)

Time ni mmg gila


Time ni rmai2 jatuh haha


Ziqah paling power :O


Hikhik :>


Bajet supergirl


Dikir timur


gigit tali selua


blabla --"


Hehe ngek ngok :P


muka pelincir


ohmaii gedik

Assalamualaikum , 

Hai bloggie ;D oh haa gmba gmba kat atas tuh semua gmba gmba tak matang ;P time tuh kitaorg dekat camp. Almaklumlah bila pegi camp , phone semua tak peduli yelah battery kong kan -,- so campak jea phone kat dlm bag. Malam malam kitaorg selalu main , main apa ? Main dengan peluh , tak tahu lah ni malam ke berapa tapi seriously mlm ni lah mlm pling gila yg kitaorg penah buat.

Masa semua org dah dilepaskan utk masuk khemah kitaorg semua lepak mengadap pantai , then Bai amik camera dia kitaorg apa lagi ? Menggila lah XD Mcm mcm kitaorg buat. Masuk kan baju dlm seluar , gigit tali seluar , ikat tocang tinggi and buat muka busuk kitaorg. Nama pun camp mmg muka berminyak lah XP ouh khemah kitaorg berjiran dengan Negeri Terengganu and Negeri Sembilan but tak tahu lah kenapa N.9 menyampah sangat dgn kami Negeri Selangor --" kami tak buat dorg sakit hati pun apa yg kami tahu kami mmg sporting hikhik ;'> selangor kan hebakkk :D 

Ouh kitaorg gelak sampai pecah perut , sampai jurulatih suruh tidur pun kitaorg still memekak and jadi org utan kat belakang khemah , gmba gmba ni mmg taknak delete sebab ni lah kenangan kita kan ? :P kan best kalau dapat link video pasal tiru gaya cik amir tuh -,- ohyeah kawan kawan even kita tak sekelas , tak setaman , tak sekolah dan tak rapat tapi in team kita tetap ada antara satu sama lain kan ? ;) sayang korang lah Saujana & Taman Tasek.

Talking bout camp , bila lagi nak ada heh ? Kata kat Ulu Bendul hee tak sabar :D
Oh gmba tuh saje jea post , RINDU

Mana satu kita ? Kita yg berbaju BIRU tuh ;)
SuperNyna




Me
My name is NynaRoslan, 18 yrs old, Kbye.



Kisah Silam