NR 354
Posted Friday, 1 July 2011 ♥ 8:01 am ♥ 0 say Hello(s)

Just click it ----> enlarge :D

Time dekat sekolah tadi , masa semua org dah kelua class , Farah peluk aku and cakap "Jangan pengsan pengsan lagi" , I'll awk ;') dia cakap muka aku PUCAT gila masa pengsan yeah sebab kita tengah sakit haishh. Kita sayang awk lah Farah. Snggup kau tak makan semata mata nak teman aku kat bilik kesihatan. I'm glad to hve frnd like you keding. And yaa , thnks beli kan mineral , and thnks fr the hug (: kita tak pernah rapat mcm ni kan ? Rasa mcm yeay meee ;) ada kawan mcm kau hoho , btw nama baru kau TEKCUT tau and jangan lupa tagline kita ;P muka blur then senyum sampai ke gigi :P 

Imissyou !

Aii-Ell-Waii :D    

SuperNyna



Me
My name is NynaRoslan, 18 yrs old, Kbye.



Kisah Silam