NR 438
Posted Thursday, 28 July 2011 ♥ 6:24 am ♥ 0 say Hello(s)
Hai bloggie ;*

Petang tadi ada last raptai fr hari koko esok and yeah sedih nya ;'< esok last performance budak form5 kadet , yelah nextyear dah habis sekolah and I'll miss saujana so fucking bad ! Hm sedih sedih sedih. Tak ready nak habis sekolah , nak tempuh dunia luar. Why now ?  Mmg betul , mula mula rasa mcm taknak sekolah tapi sekarang bila dah nak habis tahun baru terasa mcm eff -,-" kenapa tahun ni ? Why why why ? Kay no answer fr it. Ehm rasa mcm haih ! KAY DAH TAKNAK CAKAP !

Esok kita ada buat persembahan sentap , simulasi , gerakan asas , tumbukan jep and elakan dan kuncian so pray fr us hikhik ;D kita masuk simulasi , gerakan asas and tumbukan jep. So tomorrow I'll be superpower mcm header blog kita ni hikhokhokhik ;p kita kena jadi tomboy harhar nanti umam jadi pondan and tet tet tet ...


..... tunggu dan lihat meow meow <:

Okay , serious malu gilaaaaaaaaa esok. Cuak melebih takpe takpe cool cool cool pheww ~ bila nak lawan tuh haa yg malu and haiyaaaa bosan sebab kawad takda -,- jealous tgok krs dpat buat kawad irama ! Its ok kita tampilkan lain dari yg lain kay tehee 

So enjoy the vid ;p 
vid ni saje je buat sebab kitaorg bosan then main main dlm kawad (:






NynaRoslan



Me
My name is NynaRoslan, 18 yrs old, Kbye.



Kisah Silam