NR 348
Posted Thursday, 30 June 2011 ♥ 2:40 am ♥ 0 say Hello(s)
There're amazing ;) *takenote


Assalamualaikum ,

Hai bloggie , hari ni kita tak dtg sekolah sebab kita dpt mc 2 hari , doctor kasi :) kita tak sihat alahai dalaman kita jea tak sihat , luaran kita oteyyy :P hihi ehm tapi esok kita dtg sekolah sebab kita kena tolong cikgu koperasi so mc ? Kira burn lah kan -,- kita sakit pinggang haishh ! 

Oh yeah tadi ada hari temu mesra tapi takda sape amik report card kita , fine tak kisah lah. Esok kita nak tanya ustazah kedudukan kita , mesti jatuh , hm takpelah. Kita kena usaha sikit lagi ewahh :P *usaha banyak lagi act ! Okay pasti boleh InsyaAllah

Hari ni kita puasa , tak bngun sahur sebab tak larat so kita kena tahan perut kita. Adik mkn pizza walah sedap takpe kita tak kempunan pun kita nak kfc jea , KFC KFC (Y) kita nak sangat hish susah sangat nak dapat ! Apa yg penting kita nak nak nak , 

Tata :)

SuperNyna


Me
My name is NynaRoslan, 18 yrs old, Kbye.



Kisah Silam