NR 343
Posted Wednesday, 29 June 2011 ♥ 7:04 am ♥ 0 say Hello(s)

Yeah agree dengan Rai , 

JANGAN LARI DARI MASALAH, NANTI MASALAH YANG AKAN KEJAR KITA !

Okay , tak tahu apa kena dengan kau. Aku fikir kau okay tapi ada something yg buat kau jadi mcm ni. Why sayang ? Bagitau lah , kita kan kawan , jgn lah asyik nak berdiam diri. kalau tak smpai bila masalah tuh nak selesai ? Pleasee lah heh , ubah sikap. Semua org risau dekat kau and please jadi seorang kawan yg boleh diteladani , tenkiu.

SuperNyna


Me
My name is NynaRoslan, 18 yrs old, Kbye.



Kisah Silam