NR 341
Posted Wednesday, 29 June 2011 ♥ 2:31 am ♥ 0 say Hello(s)
Salam

Well tak tahu kenapa dan macam mana boleh jadi bnda yg aku taknk dekat sekolah. Masa tgah belajar Bm tibatiba rasa sejuk gila and memang terbaik lah sejuk dia then pening , so tidur lah kejap mana tahu nak hilang pening ke kalau tidur kan then mmg kepala rasa berat , mintk nak tidur dekat riba mashitah and tak tahu apa jadi. Sedar sedar ......................

Dekat dlm bilik kesihatan , tudung semua tercabut. Nmpak cikgu Amimah , Mashi , Farah , Mira , Fariza and Ellyia. Like seriously apa kena dengan aku ? So Mashi and lain lain cite aku pengsan. Nak kata sakit tak tahu lah. Kaki kejang dekat paha , kepala pening , mashi farah semua tlong picitkan. Thnks to classmates yg panic dengan situation tadi , and big thnks to Mira Fariza Liya Farah and Mashi sebab sanggup angkat aku dari kelas smpai bilik kesihatan , bukn dekat kay. Ya Allah tak tahu mcm mana nak balas budi korang. May Allah bless you all !

Btw dah call abah , later abah bawak pegi clinic and harap harap takda bnda buruk yg jadi dekat aku. If boleh perasan , since dekat camp lagi aku dah mula rasa mcm ni. If jadi apape aku tak tahu lah mcm mana keadaan aku kalau takda korang tadi. Thnks korang.

Takecare , Iloveyou

SuperNyna


Me
My name is NynaRoslan, 18 yrs old, Kbye.



Kisah Silam