NR 337
Posted Monday, 27 June 2011 ♥ 7:46 am ♥ 0 say Hello(s)


Malam semua ,

Baru habis tgok Juvana okay this episode mmg agak vavavomm lah sebab AYAM yg handsome mcm cina tuh dah jadi baik hihi :> dia geng dengan Daim comel and Apek leklek , me like me like ---> Muka excited huahuahua. Okay seghonok tgok dorg study mcm nak debate and mcm mcm hahaha. Tak suka 3 minah kampung yg berlakon tadi. Ayat kelua seketul seketul mcm taik *alamak kurg ajar nya.

Itu lah reaksi penonton kan HAHA so drama ni berkesan buat aku hangin :) kedah baguih lah hang pi campak tong sampah. Lagi best kalau kau letak tong sampah atas kepala dorg , wa caya sama lu ~ next time buat lagi kay Fimie , I like you :P

Ehm next episode pasal Daim kan kan ? Still jadi tanda tanya apa kena mengena kedah dengan mama Daim so just wait and see. Kinda like this drama sebab ada Daim and Apek but more to Ayam act , hahah err kadang kadang teringin nak jadi ckg sekolah Juvana. Kita dapt selami hati banduan. Bnda tuh tak slah. If pndai jaga pertuturan tak salah kan ?

Okayh better offline. Nak baca Step By Wicked Step. Robbo's Stody hihi ;>
Ilaffyou Shishi ,

SuperNyna


Me
My name is NynaRoslan, 18 yrs old, Kbye.



Kisah Silam