NR 332
Posted Monday, 27 June 2011 ♥ 12:52 am ♥ 0 say Hello(s)

Assalamualaikum :)

Okayh today my first day jejak kan kaki dekat dlm class after berminggu minggu stay dekat luar sekolah. 2 weeks holiday , 1 weeks training at Maktab and 5 days camp --> Pahang and 3 days goyang kaki dekat rumah so now hello schl and hello frnds :) me mishhh you all soo much much double much hikhik :> so masa assembly tadi tak jadi penyampaian hadiah sebab HUJAN ! Sheshh nak hadiah tuh , nak nak nak ! Tak sabar nak simpan dekat dlm bilik hahah buat tayangan unggul :P 

Pjk pulak mcm ok , story pasal bnda yg jadi dekat camp dekat Farah , Jiha and Mashi plus Manja join sekaki. So funny , bnyak gelak and I like it damn much tuituitui :D bnyak bersembang then ckg geram terus belajar pjk tapi still kami kami buat bodoh *kurg ajar hikhik --" pjk boringgg ok ! Math aishh masuk bab bearing. Tak tipu aku terlepas chapter probability , 2 minggu takda dlm kelas and ckg suruh kejar balik and tnya kawan kawan kalau nak tahu , tenkiu Teacher , Ily !

Sci , mulamula ok lama lama gedebammm bam bam ----> Tidur , buat peta. Bella pulk dtg lmbat and mmg tmpat aku kosong , sorg sorg layan perasaan. Dah lah dlm lab duduk dpan sekali. Ckg pun mcm buat LEK jea so wa apa lagi ? Layan dreaming lah derr ! Hahahah , sedar sedar suruh Mashi picit tangan , almaklumlah tidur duduk , kebas kebas lah kan (: tq Mashitot , rehat yeay mee , aku ponteng koop. Tak pegi bertugas sebab ? Malas tapi alasan penat. So this friday aku kena stay atas stage taktau ada apa -,-` 

Bm okay , ckg Amimah cakap aku hitam kay admit lah yee , buat tatabahasa. Mcm biasa , Iqbal buat lawak smpai aku tak boleh nak gelak. Sakit perut , hahah lawak kau mmg kaw kaw lah derr. Time BI pun ok. Aku cuak sebab tak siap essay tapi Teacher tak ckp pasal essay so watlek lah kan :) ehem teacher admirer dekat aku lol lol -_________- gluppp ! Muahaha

Ouh mcm terstory pnjang pulak , kay bye 

SuperNyna


Me
My name is NynaRoslan, 18 yrs old, Kbye.



Kisah Silam