NR 330
Posted Sunday, 26 June 2011 ♥ 3:03 am ♥ 0 say Hello(s)

I got text from Nanes :>

"Nynaaaa sayanggg :) sorry bru hrini nak text nyna, kte busy sgt2. Mcmna kawad? Dgr cte nom 1!? :D klu mcmtu gempk sehh kawan ceq niii ;) bangga2,hehe. Nyna ada masuk lompat jauh tau dgn kita, kita msukkan nama nyna. Heee and sorry sgt3 kte lupa nak msukkn dlm lari, nyna kan power. Nnt selasa ni kte ckp dgn ckgu. :)"

Ohmaii lompat jauh ? :O ok serious tak power dah bab bab sukan ni --" pleasee someone help me , ajar mcm mana nak lompat ? Dulu boleh lah , since badan dah naik ni jangan harap lah nak lompat katak mcm dulu aishh mashalah mashalah haha ! Lari ? Rasa nya taknak masuk kot hmmm. Let me think bout it first ! 

So rindu nak buat muka mcm gmba (above) tuh dekat camp. If buat muka mcm tuh sure kawan kadet gelak kan , rindu dorang ;') korang takecare , Love yaa



SuperNyna


Me
My name is NynaRoslan, 18 yrs old, Kbye.



Kisah Silam