NR 329
Posted Sunday, 26 June 2011 ♥ 2:55 am ♥ 0 say Hello(s)

Assalamualaikum , 

Oh hi semuaaa ;) hm Shaa baru jea balik rumah dia. So I'm home alone lagi. My maaa balik selasa ni. My dad pegi keje and adik pulak pegi main bola. So boringgg ! Esok sekolah and yess aku demam. Selsema , sakit tekak and mata aku merah merah berair. Shirazi pun demam so get well soon awak ;) nak pegi klinik but tak tahu sape yg boleh bawak pegi sana. Nak bwk motor ? Takut tak terbalik jea haishh ! Benci nya. 

Homework pun tak siap lagi. Nak tknak esok kena dtg jugak tak kira lah apa pun halangan dia kan -,-" dah tinggal class almost one month , hello lama tak ? ;O lama bhaii ! Rindu kawan kawan. Err benci hingus hish , ouh sekarang mmg kuat bersin , jaga jaga lah tablemate saya esok :P saya nak sembur org guna peluru hingus hihi :> hebat kan saya ? :) ok saya tahu #perahsantan

Ouh rindu mama sangat sangat ;(

SuperNyna


Me
My name is NynaRoslan, 18 yrs old, Kbye.



Kisah Silam