NR 325
Posted Friday, 24 June 2011 ♥ 2:52 am ♥ 0 say Hello(s)

Happy Birthday 
SYI AZMAN
22 June 1995

Syi , happy birthday comel ;) sorry tak wish trough phone , battery habis masa dekat camp and yess may Allah bless you my dear. Iloveyou pretty



Happy Birthday 
HAFIZ IZZUDDIN
20 June 1996

Happy Birthday budak comel ;) sorry tak wish time ur birthday , kena wish awal sebab time birthday hfz , Nyna ada kat camp and dah tentu tentu tak boleh nak guna phone kan. Sorry and present ? Nanti Nyna bagi kay haha now tgah busy dengan mcm mcm bnda haishh (:

SuperNyna





Me
My name is NynaRoslan, 18 yrs old, Kbye.



Kisah Silam