NR 323
Posted Saturday, 18 June 2011 ♥ 4:50 am ♥ 0 say Hello(s)



Assalamualaikum ,

Farah rindu nya dekat kau awekss keding. Rindu nak gelak besar dengan kau mcm ni MUAHAHAHA XD rindu nak pegi lab , nak pegi canteen , nak story and nak dengar story kau. Almost a week kita tak jumpa , if jumpa tuh pun tk smpai 2 , 3 min then kau blahh pegi beraturr. Dah lah baru naik cuti haih , takpee nanti aku balik dari Pahang kita goccip goccip kay (: 

Takecare babe , nnti ajar aku math and semua bnda yg cikgu ajar HAHA , kau teacher aku yg number dua hikhik :> jaga class and jaga mkan minum. Kain baju jgn lupa sidai , balik rumah jgn lupa bagi kucing makan AHAHAH , mcm aku ni mak kau pulak nak pesan itu ini ini itu :P *wtf hahah ingat makan smpai gemuk (: 

Bye , gonna miss you keding ;3 

xoxo
SuperNyna


Me
My name is NynaRoslan, 18 yrs old, Kbye.



Kisah Silam