NR 322
Posted Friday, 17 June 2011 ♥ 5:09 am ♥ 0 say Hello(s)

Salam ,

Jumaat ? Walah , terasa mcm baru isnin. Still tak ready dengan camp. Rasa mcm nak lari jea laju laju , jauh jauh duduk sorang sorang. Jerit smpai puas , haishh kalau lah #boleh. Nak menang nak menang ! Our vision lah kan. Tapi mision ? Still hancuss bedebah !

Okay , busy dengan kawad kaki. Now tgah prepare fr pertandingan kawad kaki peringkat kebangsaan. Camp seminggu dekat Pahang. Gerak Ahad ni. Wa cakap lu wa punya lutut bnyak gerak maa. Skru lutut rasa mcm bergoyang goyang lol -,- wa takut siaaa !

Serious wa cakap wa takut gilaa. Tadi jurulatih kawad touching dengan kitaorg semua smpai tknk tgok kitaorg kawad. Wa dah lah susah nak nangis sekali hamekk wa org first nangis dulu , tkut tak dpt buat yg terbaik. Almaklumlah wa nak dia ajar balik tapi dia tknk. Ganti dengan jurulatih lain wa lagi lah goyang kan. Wa kawad kawad betul betul. Wa sanggup ulang kawad bnyak kali asal jurulatih wa puas hati , selagi tak puas selagi tuh wa snggup. Wa nk mnang. Wa nak harumkan nama sekolah. Wa nk harumkan nama SELANGOR. Wa tknak kalah , visi & misi Selangor *NAK KEKAL KAN GELARAN JUARA. Now Saujana dah gabung dengan Ampang. No more nama sekolah , satu nama jea dlm kepala hotak kitaorg. SELANGOR SELANGOR ! Okayh penat

Hope dpt buat yg terbaik InsyaAllah. Pray fr us ! Bye
Takecare

SuperNyna


Me
My name is NynaRoslan, 18 yrs old, Kbye.



Kisah Silam