NR 313
Posted Monday, 13 June 2011 ♥ 9:33 am ♥ 0 say Hello(s)

Assalamualaikum and hi :)

Okayh story hari ni ? Well baru mula sekolah. It was fun sebab entah mybe dpt result and my math ? Lulus dengan jaya nya HAHAH :P err yg lain just dpt half half paper. Another paper blm dpt lagi so tak tahu full mark berafeehhh -,-" yessh tengah hari tadi Shaa stayback rumah kita sebab kitaorg ada kawad. Pemilihan dekat maktab , okayh best Alhamdulillah kita dpt and terpilih pegi kem tuh. Sape yg tak bersyukur kan ? Alhamdulillah :D

Around 0200 smpai sekolah then naik bus terus pegi maktab. Buat latihan and pemilihan until 0400 something. Semua nya ada 36 peserta. 18 laki 18 perempuan. And gabung sekolah. Smk Taman Tasek gabung dengan Smk Saujana Impian. We're in one team :D kami kami wakil SELANGOR. So guys pleasee support us. Kitaorg nak selangor menang mcm tahun lepas lepas and lepas <: mudah mudahan. 

Oh kay start esok dah mula busy. Tugas as assisstant dah bagi dekat Mashi so Mashi handle bkk and everything. Yeayyy cool me hikhik. Ada time nak rehat rehat and thnks Mashitah ;3 lapchuu muah muah ;-* then apa lagi heh. Ouh yess homework mmg belambak lah kan but its ok , sekali sekala berkorban apa salah kan , yehh utk diri sendiri jugk (;

SuperNyna


Me
My name is NynaRoslan, 18 yrs old, Kbye.



Kisah Silam