NR 312
Posted Sunday, 12 June 2011 ♥ 11:35 pm ♥ 0 say Hello(s)

Semua orang ada hak untuk tutup rahsia masing masing even dengan bff sendiri. Aku jamin semua org akan share dgn kawan kalau dia rasa benda yg dia rasa patut utk di kongsi , am I right ? Well I miss him. Takpe aku sanggup tunggu , secara mutlak aku benci perkataan "MENUNGGU @ TUNGGU" sorry to say tapi utk yg ni serious aku sanggup , nmpak mcm aku kalut tapi apa yg dah dijanji pasti akan ditunai bukan ? Allah itu tahu apa yg terbaik utk aku dan aku tahu apa yg terbaik utk aku. Kalau mak aku pun dah setuju apa yg perlu aku risau lagi kan ? Bunyi mcm err "selekeh" but who care ? Ehm yeah I will baby.

Ai Ell Waii 

SuperNyna


Me
My name is NynaRoslan, 18 yrs old, Kbye.



Kisah Silam