NR 306
Posted Saturday, 11 June 2011 ♥ 4:30 am ♥ 0 say Hello(s)
Assalamualaikum

Kadang kadang hidup ni kita kena jadi chill. Jangan lah chill sepanjang masa , ada time kita sedih and ada time kita marah. Aku cuba untuk senyum senyum mcm giniiiiiiiiiiiiii 


Well lepak lah babe hahah. Spongebob jea pun. Kay aku suka gila dengan cartoon ni. Hihik :> comel gila lagi lagi kalau dia gelak lagi awezomeee ! Ohyeah tetiba rindu sekolah ehem dlam hati *nak cuti lagii , tak puasss golek golek :P act rindu kawan hoho. Rindu gilaaa nak jengah canteen sekolah and tgok muka Khaleed -,- haihhh rindu Bal and Zat , rindu Faghah keding. Rindu my tablemate mashitah , rindu Rabby Nanes Yamen and Nicha. Rindu Cha yg tgah inlove sesorg nahh I think so , dia mcm happy dengan someone. And the most important is I'll miss Shibeng ;( dia dah nak balik asrama. Takecare ;D



Well , Everyone deserve nak dapat apa apa pun kan ? Nak happy , sedih , marah or geram its up to theirself. Tak campur pun. Ehem but I know semua sayang Nyna hahaha. Kay act ni merepek. Dari nak post pasal topic yg lain terus jadi lain sebab adik gua kacau #diamemangkakimenyibuk

Ouh solat time ;)
Tata takecare uolss

SuperNyna


Me
My name is NynaRoslan, 18 yrs old, Kbye.



Kisah Silam