NR 293
Posted Wednesday, 1 June 2011 ♥ 3:01 am ♥ 0 say Hello(s)

Nah kasi besar sikit gambar kau hihi :>

Happy Birthday 
Khairul Imran Zulkefly
1 June 1994

Imran :) hi , lama tak dengar khabar. Sorry sebab dah lama tak contact. Tak tahu nombor and now dah tahu and yess dah wish dah pagi tadi kan ? :) Happy Birthday again. Even dah tak rapat mcm kita form2 dulu still ingat kat kau. If this year kau tak pindah Terengganu sure kita baik lagi kan ? But kau jauh gila weh. Its ok , life kan biasa lah tuh. Takecare dkat sana. Belajar rajin rajin. Jgn lupa kitaorg dekat Kajang. Semua org rindu kau serious ! Semua haha ;P *kay tipu eh tak sebenarnya betul !

Ohyeah rindu masa form2 ;') hahah mcm mcm jadi kan. Kita asyik gaduh and finally kau lah buat aku mcm senget. But gentle happy dengan kau (: tak tipu. Kau baik tapi kadang kadang annoying and aku benci kau. Ayat yg aku selalu cakap dekat kau dulu kan ? Dulu mana ada 'aku kau' dulu kita apa ? 'Im , Nyna' hahah budak budak kan. I'm happy to be ur girlfie oh I mean *ex girlf okayh takmau story dah. Dah basi :) takecare dude.






  Iloveyou  ♥ 


SuperNyna 


Me
My name is NynaRoslan, 18 yrs old, Kbye.



Kisah Silam