NR 291
Posted Wednesday, 1 June 2011 ♥ 12:55 am ♥ 0 say Hello(s)
Takpe Nyna , ni baru 1st June , ada lagi29 hari lagi Nyna. Hari ni maybe tak okay but hari lain insyaAllah :) okay aku kan penyabar haha. Kau buat lah hal kau malas aku nak gedik tahu tahu. Tapi kalau aku diam pun sure cerita tuh smpai dekat telinga aku so kau boleh calooo behte lah nyah :D

Tapi aku sayang kau tau :)

SuperNyna



Me
My name is NynaRoslan, 18 yrs old, Kbye.



Kisah Silam