NR 316
Posted Wednesday, 15 June 2011 ♥ 10:18 am ♥ 0 say Hello(s)

HAPPY BIRTHDAY 
WAK WAK ^^
15 JUNE 1993

Hi wak wak :) eh dah besar awk sekarang hahah , happy hari tua hikhik :> err dah besar and dah habis sekolah. So goodluck bila kat matrix nanti and congrates sebab succes in spm , budak pndai biasalah kan haha. Rindu nak mcm dulu. Awk malu tapi peramah , kita suka HAHAH ~,~ 

Thnks sebab nak jadi kawan saya and mcm mcm :D jgn lupa kita tau tau tau and thnks sebab nak call kita guna freecall awk (: sejam lebih jea kan ? Hadiah pun tak smpat kita nak beli. Busy kawad. Tenkiu bnyak bagi nasihat and pedoman ewah hahah. 

Takecare wak wak , I'll miss you , 
salam



Remember this ? You gave me tehee XD

SuperNyna


Me
My name is NynaRoslan, 18 yrs old, Kbye.



Kisah Silam