NR 282
Posted Monday, 30 May 2011 ♥ 2:29 am ♥ 0 say Hello(s)

Masa untuk enjoy ---> study ? Muehehe :P

Cuti dah start ;) okay happy gila vavii. Ada mcm mcm plan tapi tak tahu jadi ke tak ;/ kerja khusus menunggu. Kemain belambak lagi nak kena settle. Macam macam nak kena buat. Dengan Sedara nak dtg rumah ahhh tension -______- but takpe , tabah tabah HAHA , hidup kena chill kan ? Ohyeahh try to be superwoman ohahahaha :> ehm tadi Yasmine text and ajak lepak , cakap Abg Sufi ajak makan cendol and sorry Yamen kita takda dekat kajang , dekat Bangi aite now. So Happy holidays !

Yang balik kampung and yang pergi bercuti 
Jaga keselamatan diri and had FUN :)

SuperNyna


Me
My name is NynaRoslan, 18 yrs old, Kbye.



Kisah Silam