NR 279
Posted Sunday, 29 May 2011 ♥ 8:58 am ♥ 0 say Hello(s)





Assalamualaikum

Oh semalam pegi putrajaya ada hari belia , jumpa Amin dari kelantan :D seriously terkejut gilaaa. Penat berjalan sebab pnjang sangat -,-" lenguh kaki. Jumpa ramai org. Best plus lapar hahaha. Okayh shawl terus jadi mcm taik sebab asyik berhimpit dengan org ramaii --  nympah sehh. 

Dekat sana mcm mcm ada :P kay pegi dekat booth jomheboh alahaii ada kumpulan apa tah nyanyi lagu best (: tapi penyanyi dia menakutkan. Cari makanan tak jumpa jumpa , nak tknak cari jugak and finally yuppie , makan nasi tomato hihi :> lepas tuh berjalan jea keje sampai lah pkul 10 pegi pentas utama tgok SUJU M perform (: dorg comel ehem , pekak telinga sebab org jerit kiri kanan , tuh belum bercampur dengan bau diorg lagi , sesak wehh ! 

Balik around 1200am hihi :P esok sekolah tak fikir pulak kan XD takpe cutii kan hehe >:O

SuperNyna


Me
My name is NynaRoslan, 18 yrs old, Kbye.



Kisah Silam