NR 278
Posted Sunday, 29 May 2011 ♥ 8:31 am ♥ 0 say Hello(s)
Serious aku sedih ,
sedih
sedih

dan

sedih

Tapi aku tak suka tunjuk dekat orang sebab aku kan HEBAT :P *perahsan ! Tak , aku memang tak suka tunjuk kat org. Aku susah nak share bnda sedih dengan org. Aku tak suka org lain terbeban dengan masalah aku tapi tapi tapi ...

AKU SUKA SANGAT ORG SHARE DENGAN AKU sebab aku suka mendengar.
Percaya tak aku boleh menangis bila dgr org punya prob ? Even bnda tuh tak kena dekat aku.

Aku buat mcm tuh bukan nak raih simpati or tunjuk yg aku ni kaki simpati tapi aku sebenarnya prihatin dgn masalah kawan aku. Aku syg kawan kawan aku , *sangat sayang !

Aku penah nangis utk 3 org kawan jea , dorg betul betul buat aku tersentuh. Aku tak suka menangis tapi kalau Allah dah tentukan yg hari tuh utk hari aku menangi aku terima sebab aku percaya karma ! Aku bukan nya org yg hipokrit

Kalau aku betul betul sayang org mmg aku cakp betul AKU SAYANG. Aku suka org nak kawan dngan aku sebab aku rasa mcm ada life bila punya rmai kawan. Seriously aku peramah , aku boleh rapat dengan orang tk smpai 5 minit. Tapi aku akui org tak suka aku :") its okay mann. Aku pun tak hadap sangat dgn bnda tuh as long as kau tak kacau hidup aku pun dah Alhamdulillah bnyak bnyak :D

Aku tak suka memilih kwan , kalau org tuh rasa dia perlukan aku utk 2 3 bulan then cmpak aku mcm cmpak sampah aku tak kesah sebab aku still ada hati and perasaan nak fikir kau kawan aku (: aku tak sekejam kau kau dan kau *random

Aku sayang kawan , sayang junior , sayang senior and sayang diri aku. Aku cuma mintak tolong jangan buat bnda bnda yg tak elok boleh ? Ok kau boleh ckp aku mcm kacau life kau tapi serious aku buat mcm tuh sebab aku SAYANG kau :) sekali aku cakp aku benci , smpai bila bila aku benci , aku tknk aku cakap dekat kau sebab kau tahu kan aku sayang kau mcm mana (:

Even tak rapat aku selalu rasa kau ada dekat dgn aku ;3



SuperNyna


Me
My name is NynaRoslan, 18 yrs old, Kbye.



Kisah Silam