NR 275
Posted Sunday, 29 May 2011 ♥ 8:16 am ♥ 0 say Hello(s)

HAPPY BIRTHDAY WAN NUR AMIRAH ;)
28 May 1996

Iloveyou always ;>


Masih tak terlambat bukan ? Hihi so hello Wan , Kak Nyna nak wish Happy Birthday , may Allah s.w.t bless you always (: kay since my blog tak boleh bukak and a big big big thnks to Nadeaaaaaaa sebab tolong betul kan balik hihi Iloveyou Nadea ♥ 


Macam mana kita kenal ? Kak Nyna sendiri pun tak perasan hahaha , apa yg Kak Nyna ingat , time tuh K.nyna tumpang letak buku bawah meja Wan sebab kita tukar kelas kan kan ? Time balik nmpak Wan then pegi dkt Wan bagitau everything and you said 'Ohyeah' so tenkiu hihi , since that kita terus rapat and rapat :D waa smpai sekarang. Wan baik dgn K.nyna , selalu dengar masalah k.nyna and selalu gelak bila k.nyna buat lawak yeah mybe lawak k.nyna kadang kadang mcm haprak tapi wan still the best (: yg nak gelak hihi. Kalau kita jumpa kita peluk peluk


K.nyna sayang wan , tapi wan tak nmpak sebab k.nyna mcm slumber tak peduli org kan kan ? Tapi inside k.nyna sayang semua org (: just taknak tunjuk. Hee jahat kan. If ada problm k.nyna selalu ada utk wan , promise ! Buat sesuatu biar ikhlas kay wan ? Pedulikan mulut org , jaga hati sendiri before jaga hati org lain. Biar dorg buat tohmahan sendiri , jgn mengiakan kalau rasa bnda tuh bukn wan yg buat kay ? Iloveyou wan , even k.nyna dah habis sekolah , k.nyna tetap akan ingat wan sebab ? ----> k.nyna sayang wan :D


Lepas ni jgn amik hati dengan apa yg org ckp sebab bnda tuh akan melemahkan wan , jadi seorang yg kuat :) sebab Allah sayang kan org yg kuat hihi :"> jadi superpower tau tau ;) okay lastly Ireallyloveyou , thnks sebab nak jadi kawan k.nyna walaupun k.nyna kurenggg ---> BAIK






♥♥♥



SuperNyna 


Me
My name is NynaRoslan, 18 yrs old, Kbye.



Kisah Silam