NR 273
Posted Saturday, 21 May 2011 ♥ 11:27 pm ♥ 0 say Hello(s)

Hihi happy news trolololali XD 

Dapat 2 adik sedara yeayy , dua dua perempuan anak makngah and anak makuda nama baby makngah Nur Aisha Alisha and anak makuda nama Alia Maisara. Mesti comel macam kita kan ? Hihi ohyehh bulan 7 ni anak aunty pulak lahir. Tak sabar nyaaaaa nak tgok (: yelah aunty baru jea kahwin lastyear and and Maksu pulak tgah mgndung 3 bulan ulalalala ~ This year punya Raya mesti meriah gila ada 4 org baby hahah. 

Okayh happy sangat sebab aku mmg suka budak budak so habis lah korg wahai budak :P and and apa lagi haaa , oh Ina tolong jaga Aisha utk kita kay XD kita nak belasah adik awk :">


SuperNyna


Me
My name is NynaRoslan, 18 yrs old, Kbye.



Kisah Silam