NR 271
Posted Saturday, 21 May 2011 ♥ 4:28 am ♥ 0 say Hello(s)

Assalamualaikum and haii ;) 
Ouh hari ni aktiviti aku hmm lepak dengan Shaa (: mama bagi kelua so dah lama tak lepak dengan Shaa , smpai rumah dia borak borak then pegi giant mkan roti canai and teh 'o' ais heheh :"> dah lama tak lepak mamak sama sama kan Shaa ? Kalau dulu setiap petang nak lepak mamak dengan Mashi Lieya semua now ? Rumah jauh -,- okayh tenkiu sebab teman kita pegi makan Iloveyou baby girl :3

Then Abg syuk text tanya kat mana dia ajak lepak sebab tgh break so aku dari rumah Shaa terus pegi pizza. Ingatkan Abg Syuk sorg yg break rupanya Farith sekali so mula mula dorg nak pegi mcD tapi mcD ramai and tuka lepak rim jea. Mamak lagi -,- perut aku kembung air plus abg Syuk asyik buat lawak. Okayh sorry lah tadi tak berapa nak sprting sgt sebab tgah alergic so muka bngkak bngkak and merah merah bak kata Abg Syuk muka penuh dengan habuk pemadam --" gilaaa ! Then Abg Syuk ajak tngkap gmba and nahh tah hape hape jea muka , mmg muka ni senyum tak ikhlas. Muka bngkak en haishh.

Abg Syuk mmg pndai buat org gelak. Dari start jumpa mmg buat lawak jea keje dia. Lepas tuh Farith cerita pasal future dia apa jadah nak kahwin dengan org tuh org ni and yeahh dia punya new scandal nama Vickness ;D manager pizza wahehehe :"> and yeah thnks belanja air abg syuk. Then dorg pesan suruh belajar rajin rajin. Okay I will yeah. Abg Syuk 3 bulan keje pizza tapi Farith smpai hujung bulan ni and now mmg tgah RINDU miss yatie ;B

Ni gamba tadi mmg tak lawa mana pun just nak simpan (:


Okay malas 

Time ni Farith bajet handsome -,-

Nampak rambut , mmg dah penat habis



My kuda (:


SuperNyna


Me
My name is NynaRoslan, 18 yrs old, Kbye.



Kisah Silam