NR 267
Posted Friday, 20 May 2011 ♥ 5:52 pm ♥ 0 say Hello(s)

Ouh click for enlarge :)

Yang atas tuh tadi baru stalk blog classmates aku , Farahain. Dekat sekolah semalam time tgah rehat tetiba nak tanya dia psal ex-bf dia. Mmg jambu habis lah muka Darius ;D sayangnya dorg dah clash so aku mcm bagi lah semangat dekat dia and tak tahu plak dia nak post smpai kat blog. So Farah ;) I dah check blog you hihi , ouh nahh ni link dia FarahAin :)

SuperNyna





Me
My name is NynaRoslan, 18 yrs old, Kbye.



Kisah Silam