NR 266
Posted Friday, 20 May 2011 ♥ 10:13 am ♥ 0 say Hello(s)


Haa ni lagi satu hahahah , best jea perangai. So anak dara kalau rasa hidup taknak diselubungi misteri oleh penyangak telefon better kau kena kan dorang cenggini bila org yg kau sendiri tak tahu mana asal tetiba mintak num phone kau. Jangan lah gataii pegi bagi melainkan kau kenal org tuh oyite ? ;P Hidup kena chill , chill chill jugak tapi jangan lah chill tuh jerat kau sampai everyday "unknown" tuh dok kacau kacau kau. Hidup mesti terus rasa mcm CHILI hahah :D so selamat beramal ;3

Ouh yaa kalau rasa dah takda sangat num yg kau kau kau dan kau tak tahu nak bagi num sapa kan. Kau taram jea num apape. Org laki ni kalau nak num feremfuan kemain lagi nokk. So kita enjoy :P


SuperNyna


Me
My name is NynaRoslan, 18 yrs old, Kbye.



Kisah Silam