NR 263
Posted Thursday, 19 May 2011 ♥ 10:41 am ♥ 0 say Hello(s)
Assalamualaikum ;) 

Ouh baru satu hari tak update blog dah WindUww so nak post pasal birthday kawan hihi :"> to Hisyam and Fya sorry sebab baru nak post hari ni , takpe lewat satu hari but wish kemain awl kan ? XD


Sorry Sarah Roslan , tercuri gamba awk :'> gmba ni nampak comel so Hisyam Happy Birthday :) May Allah bless you. Even kita ni tak rapat but kau tak penah lupa nak tego aku tak kira lah aku kat belakang kau , kat depan kau or kat sebelah kau. Hahah senang jea hati aku bila kau pnggil nama aku. Yelah kau jea yg rajin nak pnggil nama aku kan :D tenkiu , sayang kau ;-*


And Fya ;) Happy Sweet 17 birthday girl hihi , dah besar and tua so jangan sedih sedih. Happy happy jea kay and and study rajin rajin. Rindu dekat kau (:


SuperNyna






Me
My name is NynaRoslan, 18 yrs old, Kbye.



Kisah Silam