NR 259
Posted Wednesday, 18 May 2011 ♥ 12:47 am ♥ 0 say Hello(s)


Salam ,

Hai semua sihat kan ? Aku jea tak sihat muehehe :P yelah penat perah otak masa exam bi tadi --' okayh paper 2 susah ? Entah lah , yg poem are you still playing your flute tuh mcm susah sebab tak bukak buku yelah semalam melayan ferasaan dlm bilik sorg sorg kan :D hahah peduli hape aku. Paper 1 ? Section A tak cukup masa maybe so perenggan berapa kerat jea sebab bnyak habis waktu dekat section B , okay aku ajak Izzat follow buat essay no.4 hahahah , sambung cerita. Mmg aku buat cerita pasal org kena ROGOL (: dah takda idea so yg tuh jea terkelua dekat kepala otak , guna jea lah. Hihi :D 

Okayh esok paper agama , risau agama 2. Ada hadis and tilawah al-quran. Time to perah otak lagi. Byebye btw my choc cake dah nak siap weppieee :P even dah janji dengan Shirazi taknak makan choc tapi ank jugek sebab teringin muehihihi :"> takpe , nanti I stop lah :) I kan baik. Heshhh 

Kay rindu Myraaaww ;( nak jumpa masa lastday dia tapi dia dah gerak dulu , nvm another 3 months , so nanti jumpa jugak :D myraww takecare okay , Iloveyou muah muah :-* ouh tadi dekat dlm koop I makan choc lagi haishh ckg bagi (: tak kenal tapi tgok nametag ckg tuh nama dia Suzana , so cikgu tenkiu shoo much hehe. Tahu tahu jea saya lapar. And masa balik dekat bilik disiplin Ustaz tego cakap paper agama esok susah dang Ustaz mmg suka buat kitaorg pecah otak kan -,- 

Oh haa , tadi masa paper 2 bi , Zaid ada dalam class then after rehat paper 1 bi dia takda , dia drop Bi paper 1 ke ? Erkkk O,o hahahah suka hati dia je nak balik btw maybe dia sakit hmm cokuak cokuak *ouh cokuak tuh nama timang dia :D comel kan ? YADA YADA , kayblahbye

Agama -,-"

SuperNyna


Me
My name is NynaRoslan, 18 yrs old, Kbye.



Kisah Silam